Contact

ADRES

Beatrijs Gryffroy
Kattenstraat 102
8800 Roeselare
0472/696242
chi.beaufleur@gmail.com

 

  CONTACTEER BEAUFLEUR

  Praktische info

  Onze straat is een éénrichtingsverkeer en fietstraat geworden.  Je kan enkel binnenrijden via de Weststraat of Désiré Mergaertstraat.  De pare en onpare huisnummers stemmen niet met elkaar overeen. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.  Blauwe schijf is verplicht.

  Een sessie kan ter plaatse of virtueel plaatsvinden.  Ik vraag 65€ voor een uur.  Bij bepaalde mutualiteiten is een terugbetaling van 10€ mogelijk.  Wanneer een sessie door jou wordt afgezegd binnen de 24u, wordt die volledig aangerekend.  Bij jouw annulering tussen 24 en 48u wordt halve prijs aangerekend.

  Het is goed om soepele, loszittende kledij te dragen bij een afspraak.

   

  OVER

  • Ondernemingsnummer: BE0895.896.057
  • rek nummer: BE46737063340336
  • Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van VVCEPC (https://vvcepc.be/).
  • Ik bind mij aan de regels van het beroepsgeheim.  In het kader van de nieuwe Europese richtlijnen omtrent de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming), geef ik je in wat volgt mee hoe ik met je persoonlijke gegevens omga.

  Ik hou alle gegevens bij die je mij zelf hebt verstrekt op het door jou ingevulde intake-formulier.  Ik verzamel enkele gegevens die ik nodig heb om een degelijke hulpverlening te kunnen uitvoeren.

  Naast wat je hier kan lezen, informeer ik jou mondeling ook in het intakegesprek.

  Ik ben de enige die deze gegevens uit jouw dossier te zien krijgt. Ze worden op geen enkele manier doorgegeven aan derden.

  Je dossier wordt bewaard in een afgesloten dossierkast. Er worden op geen enkele manier gegevens van jou digitaal (oa e-mails) bewaard.

  Ik kan niet instaan voor de inhoud van jouw berichten via facebook, messenger, sms, whatsapp,…  Voor jouw eigen persoonlijke levenssfeer raad ik aan om hierin sober te zijn.

  Wettelijk word ik verplicht jouw gegevens te bewaren tot 10 jaar na ons laatste contact. Ook wanneer de therapie is beëindigd, kan je rekenen op een correcte naleving van de bescherming van jouw persoonlijke gegevens.  Na die termijn wordt jouw volledige dossier wordt door een papierversnipperaar gehaald, zodat het onmogelijk is om je gegevens te achterhalen.